Milyen téma érdekli Önt?


Kedves Érdeklődő!

A biologika.hu weboldalon megjelenő Biologika Szabadegyetem Partnereiről tudni kell, hogy mindannyian rendelkeznek haladó szintű új medicinás ismeretekkel, és mondhatjuk, hogy biologikusan gondolkodnak, de nem mindenki csak ezzel foglalkozik és nem mindenki van gyakorlott konzulens szinten. Lehetnek azonban gyakorló konzulensek másban, a saját egyéb szakterületükön. Ezért kell előre eldönteni, egyeztetni, milyen konzultációt szeretne - nehogy félreértés essék.

Az újmedicinás vagy más néven biologika konzultációnak vannak előfeltételei.
Kérjük olvassa el ezt az összefoglalást a biologika konzultációról: www.konzultacio.biologika.hu

 
barnai-roberto-ujmedicina-biologika-hu
Barnai Roberto
(a Biologika SzE.
igazgatója)
 
dr-gelleri-julianna-foniater-homeopata-ful-orr-gegesz-szakorvos-ujmedicina-biologika-hu
Dr.Gelléri Julianna
(Biologika,
Recall Healing)
 
dr-herczeg-andrea-gyogyszeresz-ujmedicina-biologika-hu
Dr.Herczeg Andrea
(Biologika,
Recall Healing)
 
dr-csorbak-tamas-biologika-ujmedicina-hu
Dr. Csorbák Tamás
(Biologika,
Recall Healing)
tarjanyi-nanetta-biologika-ujmedicina-hu.jpg
Tarjányi Nanetta
(Biologika)

hussein-eva-ujmedicina-biologika-hu

Hussein Éva
(Biologika, EFT)


andocsi-valeria-ujmedicina-biologika-hu

Andocsi Valéria
(Biologika)
 
 
Albert Enikő

Albert Enikő
(Biologika,
Cranio)
 
Elek Noémi
Elek Noémi
(Biologika)

 
biologika-nederlanden-papp-eniko
Papp Enikő
(Biologika
Hollandia)
 
Mátyás Fatime
Mátyás Fatime
(Biologika
Ausztria)
 
Békési Szilvia
Békési Szilvia
(Biologika)

apro-istvan-steve-ujmedicina-biologika-hu
Apró István Steve
(Biologika)
 
orlik-ilona-biologika-ujmedicina-hu
Orlik Ilona
(Biologika)

 

Bordás B. Zoltán
(Biologika)

 
lengyel-zsuzsanna-biologika-ujmedicina-hu
Lengyel Zsuzsanna
(Biologika,
ThetaHealing)

vincze-ferenc-biologika-ujmedicina-hu
Vincze Ferenc
(Biologika)


Gajáry Erika

Gajáry Erika
(Biologika,
MuscuLogika)
Ha tettél vizsgát
és biologikával
foglalkozol,
ez itt talán
a Te fotód
helye!

_________________________________________________________________________________________________________________________________

       Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy az új medicina, (GNM, Biologika) jó híre, hasznossága okán olyanok is kiadják magukat konzulensnek, akik nem rendelkeznek megfelelő szintű ismerettel, jártassággal, gyakorlattal. Aki nincs itt feltüntetve, mégis máshol új medicina (biologika, GNM) konzulensnek hirdeti magát, az több dolgot jelenthet: 1. vagy nem ismerjük az illetőt, 2. még nem kérte az ide felkerülését, 3. ha fent volt, akármilyen (magán) okból bárki visszavonhatja/szüneteltetheti az itt megjelenését. De lehet az is, hogy a korábbi tapasztalatok alapján nem vállalunk vele közösséget. Mindenesetre, amit Ön tehet - mielőtt konzultációra megy - nézzen utána az illetőnek, nézze meg a videóit a youtube-on, hívja fel, tegyen fel neki néhány, az öt természettörvény ismeretét feltételező kérdést! (Pl. a szerv atlaszból, amire Ön is tudja a válaszokat). Ebből Ön leszűrheti, hogy mennyire van az illető a biologika magaslatán. Tudomásunkra jutott, hogy akad illető, aki olyanokat beszél, hogy "megoldom, feldolgozzuk az Ön konfliktusát, kis konfliktust egy óra alatt, a nagyobb konfliktust két óra alatt". Aki ilyen kijelentést tesz, az nincs tisztában a konzultációval - de még a biológiai természettörvényekkel sem. Akad, aki konzultáció és esetfeltárás helyett sztorizik, vagy önéletrajzi kiselőadást tart. Van tudomásunk olyanról (nem a biologika konzulensek között) aki személyes konzultáció helyett "Hamer doktor drámáját" meséli vagy éppen fél órán keresztül kritizál, mószerol másokat. Mivel nem áll módunkban kiszűrni, ellenőrizni, számon kérni sem a lelkes laikusokat, sem a pártoskodó, köpönyegforgató nyerészkedőket, ha Önt tényleg A TERMÉSZETTUDOMÁNY érdekli, akkor javasoljuk, innen válasszon biologika új medicina konzulenst. Az itt feltüntetett konzulensekről azt kell tudni, hogy 5-10 éve foglalkoznak biologikával, ismerjük őket, és elismert tudásuk, teljesítményeik miatt kerülhettek fel ide. Fordulhat hozzájuk bizalommal.

Továbbra is várjuk azok jelentkezését, akik hajlandók új medicinából, biologikából nálunk tudásukról számot adni, és szándékukban áll ide felkerülni.  :)